Incendiu la o fermă agricolă în apropiere de localitatea Baia, la 1000 de baloți de lucernă

FOTO ISU Tulcea

12 subofițeri și un ofițer din cadrul Stației de Pompieri Babadag și Detașamentul de Pompieri Tulcea, intervin în apropiere de localitatea Baia la o fermă agricolă pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la aproximativ 1000 de baloți de lucernă depozitați într-o hală deschisă.

Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere de capacitate mare și o ambulanță SMURD.

În acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. La fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Baia si lucrători din cadrul societății comerciale cu utilaje agricole care ajută la scoaterea baloților.

Nu sunt înregistrate victime iar pagubele materiale au fost limitate doar la baloți de lucernă. Structura de rezistența a halei nu prezintă În acest moment un risc pentru salvatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*