Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale, de Ziua Națională, după ce au fost prinși băuți la volan

Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale, de Ziua Națională, după ce au fost prinși băuți la volan. FOTO cu rol ilustrativ

Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale miercuri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, după ce au fost prinși în trafic sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat de 51 de ani, din comuna Sarichioi, localitatea Sabangia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Tot polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au identificat în trafic un alt bărbat, de 52 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A, pe raza județului Tulcea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii Secției 2 Rurală Măcin au identificat un bărbat de 43 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222F, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*