Investiția privind Sala Polivalentă din Tulcea, în grafic

Investiția privind Sala Polivalentă din municipiu, în grafic. FOTO: CJ Tulcea

Conform celor declarate de reprezentanții antreprenorului, Sala Polivalentă Tulcea a intrat într-o nouă etapă de execuție. Până la această dată a fost finalizată forarea celor 300 de piloți cu diametru de 80 cm și o adâncime de 14 metri, ce ajută la sprijinirea pereților excavației.

După finalizarea lucrărilor, sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de 4.438 de locuri (4.158 de locuri în tribunele fixe și 280 de locuri în cele extensibile) și de un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.

Amintim faptul că în luna ianuarie a acestui an Consiliul Județean Tulcea a predat antreprenorului amplasamentul pentru realizarea investiției ce presupune realizarea unei săli polivalente la cele mai înalte standarde.

Conform proiectului, este vorba despre construcția unei săli de sport care va respecta standardele impuse la nivel european. Noua construcție va consta dintr-un singur corp ce va îngloba atât spațiile pentru spectatori, cât și vestiarele și spațiile pentru presă, toate dispuse în jurul incintei de joc. Amprenta la sol va fi de 4.750 mp.

Valoarea investiției se ridică la peste 120 de milioane de lei, iar lucrările sunt finanțate de Compania Națională de Investiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*