Va fi lansată licitația pentru construcția Sălii Polivalente din municipiul Tulcea

Municipiul Tulcea va avea o nouă sală polivalentă. FOTO CJ Tulcea

Conducerea Consiliului Județean Tulcea a anunțat că până la sfârșitul lunii iunie, va fi lansată în sistemul electronic licitația pentru obiectivul de investiţii „Construire Sală Polivalentă – str. Isaccei, nr.18, localitatea Tulcea, județul Tulcea”.

În prezent Sala Polivalentă nu mai corespunde cerințelor actuale pentru desfășurarea competițiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcționalității clădirii.

Noua construcție va avea un teren principal de competiții, în mijlocul clădirii la cota 0, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20 x 40 metri). Capacitatea tribunelor va crește de la 1200 de locuri la 4438 de locuri.

„În ceea ce privește Sala Sporturilor din municipiu, cu un buget estimat undeva la 20 de milioane de euro, vă rog să rețineți termenele pentru că acestea se și respectă, se va lansa licitația în luna iunie, maxim sfârșitul lunii, când veți vedea în sistemul electronic și documentația lansată“, a declarat ministrul Eugen Teodorovici la Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*