Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Jurilovca

Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Jurilovca. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină vineri, 31 martie, în jurul orei 15.30, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din Jurilovca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje, din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijin, a fost solicitat și ajutorul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) local.

„Incendiul, ce se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărească, a fost lichidat în aproximativ o oră, fără ca focul să se extindă la casă și la celelalte magazii. În urma incendiului, anexa a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din primele cercetări la fața locului, cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*