O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut pe DN 22A

Accident rutier pe DN 22A. FOTO IPJ Tulcea

O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut în cursul zilei de joi, 14 octombrie, pe DN 22A, între localitățile tulcene Ciucurova și Nicolae Bălcescu.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că o femeie de 49 de ani, din Niculițel, în timp ce conducea un auto din direcția Ciucurova către Nicolae Bălcescu, ar fi părăsit partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*