Incendiu într-o gospodărie din Babadag pornit de la o afumătoare

Pompierii militari din cadrul Stației Babadag au fost solicitați să intervină în cursul nopții de marți spre miercuri pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-o gospodărie din orașul Babadag.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat nouă subofițeri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

„Incendiul a fost lichidat, după aproximativ o oră, iar în urma evenimentului au ars aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul unui garaj și a unei magazii. Din fericire, nu au fost semnalate victime”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de scântei de la jarul provenit de la o afumătoare improvizată în apropierea anexelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*