Tânăr de 28 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în raza localității Mineri

Tânăr de 28 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în raza localității Mineri. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital joi, 3 februarie, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 22, în raza localității Mineri, între trei autovehicule.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din orașul Isaccea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Somova către Tulcea, pe fondul efectuării unei manevre de depășire, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna tulceană Mihail Kogălniceanu, ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată perpendicular cu axul drumului, moment în care a fost acroșată lateral de un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din localitatea Niculițel.

În urma accidentului a rezultat vătămătura corporală a conducătorului auto de 28 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto posedau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*