Incendiu de vegetație uscată la periferia municipiului Tulcea

FOTO ISU Tulcea

Un incendiu de vegetație a izbucnit luni la periferia municipiului Tulcea.

În această după-amiază, în jurul orei 18:00, un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit la periferia municipiului Tulcea.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 mp, existând pericolul de propagare la două anexe gospodărești din vecinătate.

Aceștia au procedat la localizarea și lichidarea incendiului.

Cauza probabilă de producere, a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*