Biblioteca Județeană Tulcea găzduiește spectacolul “Cântec și poezie de Dragobete”

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea. FOTO Facebook

Marți, 20 februarie 2024, începând cu ora 11:00, Sala de festivități a  Bibliotecii Județene “Panait Cerna” Tulcea va găzdui spectacolul cultural-artistic „Cântec și poezie de Dragobete”, un eveniment cultural ce are loc în fiecare an la bibliotecă, și care, în tradiția românească, sărbătorește iubirea și apropierea primăverii.

Participă elevi ai liceelor și școlilor:

Colegiul Național „Spiru Haret”;

Liceul Teoretic „Grigore Moisil”;

Liceul Teoretic „Ion Creangă”;

Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu”;

Liceul de Arte „George Georgescu”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*