Iată rezultatele bursei locurilor de munca dedicata absolvenților organizată de AJOFM Tulcea

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, a organizat pe 20 Octombrie, începând cu oră 10,00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor-„BURSA LOCURILOR DE MUNCA”-EDIȚIE DEDICATĂ TINERILOR ABSOLVENȚI.

Pentru această bursă au fost contactați 236 agenți economici, dintre care au participat efectiv la bursă 38 angajatori, oferind 1047 locuri de muncă vacanțe.

La această acțiune au participat 321 persoane, din care 105 absolvenți de învățământ și 8 absolvenți de învățământ supuși marginalizării sociale. Au fost selectați în vederea încadrării 62 absolvenți de învățământ.

În vederea facilitării contactului direct între angajatori și persoanele din detenție, interesate în obținerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de AJOFM Tulcea, au participat 12 persoane private de libertate care urmează să fie puse în liberate în perioadă următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*