Horia Teodorescu, prezent la a doua ediție a Maratonului de educație antreprenorială

Horia Teodorescu. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la Maratonul de Educație Antreprenorială, ediția a doua, eveniment organizat de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), alături de reprezentanții Confederației  Naționale pentru Antreprenoriat Feminin  CONAF – Sucursala Tulcea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Consiliul Județean Tulcea și Teatrul Jean Bart.

După cum spun organizatorii, Maratonul 2023 a reunit peste 5.000 de elevi din 12 județe și a creat 100 de echipe ce au luptat pentru marele premiu.

„Acest maraton de educație antreprenorială este, din punctul meu de vedere, un loc unde se vor crea antreprenorii de mâine. Dacă dau timpul înapoi și mă gândesc la mine, acum 34 de ani, îmi dau seama că noi umblam pe drumuri necunoscute, pentru că țara nu era pregătită pentru a crea un mediu de antreprenori care să înceapă viața economică a României. Voi, tinerii de astăzi, aveți o mare șansă: beneficiați de acest maraton, un instrument care să vă îndrume către un viitor prosper. Orice țară se creează pe fundație antreprenorială: viața economică duce la dezvoltarea întregului stat. Ne sprijinim pe mediul antreprenorial, ei sunt baza economică a țării, iar de aceea mi se pare extraordinar ceea ce văd astăzi în fața mea: tineri, profesori, antreprenori. Și profit de ocazie să le spun tuturor tinerilor prezenți în această competiție: pașii pe care îi faceți acum sunt pașii către o viață sigură din punct de vedere economic“, a transmis președintele Horia Teodorescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*