FOTO VIDEO Două surori sunt căutate după ce au dispărut în Dunăre în zona portului Isaccea  

Autoritățile caută două fete dispărute în Dunăre. FOTO ISU Tulcea

Două surori sunt căutate după ce au dispărut în Dunăre în zona portului Isacces, una dintre ele a căzut în apă, iar cealaltă ar fi intrat să o scoată la mal.

Pompierii au fost solicitați să intervină luni, în jurul orei 16.10, pentru căutarea a două fetițe, surori (aproximativ 11 și 12 ani) dispărute, în zona portului din orașul Isaccea.

S-au deplasat la locul solicitării 7 subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați. La fața locului se află două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și SVSU Isaccea. La căutări participă și localnici cu o ambarcațiune.

Din primele informații fata de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Autoritățile tulcene au reînceput acțiunile de căutare a celor două surori dispărute în zona Portului Isaccea – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*