FOTO VIDEO O remorcă încărcată cu baloți de paie a luat foc în mers în apropiere de Tulcea

Pompierii au intervenit și au reușit să limiteze pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în jurul prânzului pe DN 222, între Tulcea și Agighiol, la o remorca încărcată cu baloți. Șoferul tractorului a sunat la 112 și a avut inspirația să decupleze remorca pentru a nu se extinde  

Potrivit șoferului tractorului care transporta remorca cu baloți, focul ar fi izbucnit din senin, în mers. A oprit pe marginea drumului, a decuplat tractorul și a sunat la 112. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 9 subofițeri din cadrul detașamentului ISU Delta Tulcea. De asemenea, a fost trimis la fața locului și un echipaj de poliție pentru a dirija traficul.

Pompierii au intervenit la locul incendiului și au împrăștiat baloții pentru a stinge și ultima scânteie și astfel să se evite reaprinderea paielor. După declararea incendiului ca fiind stins, pompierii urmează a stabili care au fost cauzele probabile ale izbucnirii incendiului.

UPDATE
Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, cauza probabilă producerii incendiului a fost o roată blocată, care s-a supraîncălzit, generând scântei.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Un autotren a luat foc în mers între Topolog și Saraiu, de la o roată blocată între | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*