Acțiune de weekend a polițiștilor tulceni: au rezultat amenzi de peste 20.000 de lei

Razie în județul Tulcea pentru combaterea ilegalităților în domeniul economic. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publica, Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Acțiuni Speciale și ai Secției de Politie Rurala nr. 3 Baia au acționat, în noaptea de 09 spre 10 iulie, pe raza județului Tulcea, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură economică ce se comit în domeniul comerțului cu mărfuri, munca la negru, migrație ilegală, paza bunurilor, circulația pe drumurile publice și verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, au fost verificați trei agenți economici, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.385 lei.

„Sancțiunile contravenționale au fost aplicate la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor, Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

În cadrul acțiunii au fost verificate 11 autovehicule și au fost legitimate 31 de persoane, iar astfel de acțiuni vor fi desfășurate de polițiști și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*