Un tulcean băut și fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un gard din comuna Frecăței

Polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de duminică, 16 mai, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Frecăței.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmului din localitate, a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil. Bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*