Un tulcean băut și fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un gard din comuna Frecăței

Polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de duminică, 16 mai, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Frecăței.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmului din localitate, a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil. Bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*