FOTO VIDEO O mașină parcată pe o stradă din Nalbant, județul Tulcea a luat foc

Mașina a fost mistuită de flăcări. FOTO Captură video

Un autoturism parcat pe o stradă din localitatea Nalbant a luat foc luni în jurul orei 11.00. Mașina se afla în fața unei porți când a izbucnit incendiul.

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Delta Tulcea pentru a limita pagubele și a stinge flăcările.

Știre în curs de actualizare

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină, în jurul orei 09:50 în localitatea Nalbant, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un autoturism. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 7 subofițeri și 1 ofițer. Nu au fost victime sau alte pagube. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*