Tineri împușcați în cap cu un pistol cu bile, pe raza localității tulcene Satu Nou

Tineri împușcați în cap cu un pistol cu bile, în Satu Nou. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce, în seara zilei de 30 mai, doi tineri au fost împușcați în cap, cu un pistol cu bile, pe raza localității Satu-Nou.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din Satu-Nou, ar fi tras cu un pistol de tip AIR SOFT, cu bile din ceramică, în direcția a doi tineri, respectiv o fată de 18 ani și un băiat de 17 ani, provocându-le leziuni la nivelul feței și capului.

Cei doi tineri răniți au fost transportați la Spitalul Județean, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*