„Arta de a trăi mai mult”, însușită și de tulceni

Conferința "Arta de a trăi mai mult", la Tulcea
Conferința "Arta de a trăi mai mult", la Tulcea

Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a fost, Vineri, 11 august, 2017, gazda Conferinței „Arta de a trai mai mult”, organizată de Institutul de Boli Cardiovasculare ,,Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași și Fundația de Cercetare Clinică și Experimentală Cardiovasculară. Conferința a fost susținută de prof. dr. Grigore Tinică, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Grigore T. Popa” Iași.

Consiliul Județean Tulcea a fost reprezentat de administratorul public al județului, Vasile Strat. În cuvantul de bun-venit el a mulțumit organizatorilor și participanților că au ales județul Tulcea drept gazdă a acestui eveniment.

“Salut prezența la Tulcea a tuturor specialiștilor din domeniul chirurgiei cardiovasculare, veniți de la Chișinău și care s-au implicat activ în succesul acestei conferințe. Așa cum bine știți, în calitate de administrator al celei mai mari unități sanitare din județul Tulcea, Consiliul Județean a fost, în permanență, preocupat de ceea ce înseamnă asigurarea unui act medical de calitate, în beneficiul pacienților tulceni. Din păcate, încă există unele lacune în ceea ce priveste sistemul de sănatate tulcean, însă sperăm ca în cel mai scurt timp să le rezolvăm. Îmi exprim încrederea că județul nostru nu are decât de câștigat din acest tip de întâlniri, și de ce nu, poate pe viitor, un posibil schimb de experiență între chirurgii tulceni și cei din Republica Moldova”, a declarat Vasile Strat.

Pe parcursul conferinței, participanții au primit informații despre prevenția bolilor de inimă și despre importanța combaterii sedentarismului și obezității.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*