FOTO VIDEO Incendiu puternic izbucnit în localitatea Greci, stins de pompieri cu ajutorul localnicilor

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un puternic incendiu a izbucnit în jurul prânzului într-o gospodărie din localitatea Greci. O mașină a luat foc într-un garaj, iar flăcările s-au extins și la o casă.

Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la nivelul garajului și a acoperișului casei. Inițial, la locul solicitării a fost trimis un echipaj al ISU Delta Tulcea, de la stația Măcin. Pentru că focul era mai puternic decât se estimase inițial, la scurt timp a mai plecat o a doua mașină cu apă. Între timp localnicii au pus și ei la dispoziție o cisternă cu apă.

Tot aceștia au intervenit și cu un buldoexcavator cu care au rupt ușile garajului pentru ca pompierii să poată ajunge la sursa incendiului: o mașină care luase foc în garaj.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*