Amplu exercițiu organizat de Jandarmeria Tulcea la Trezoreria Măcin

Exercițiu al jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a organizat ieri, 15 noiembrie, începând cu ora 16.30, la sediul Trezoreriei Măcin, un exercițiu de antrenament cu forțe și mijloace în teren, la care au participat mai multe instituții cu responsabilități în gestionarea unei situații de criză.

În cadrul exercițiului, a fost simulată următoarea situație: intervenția forțelor de ordine în cazul unei amenințări la adresa personalului din cadrul Trezoreriei Măcin.

Obiectivele principale ale exercițiului au fost antrenarea efectivelor structurilor participante pentru dezvoltarea aptitudinilor necesare în vederea gestionării eficiente a unei situații de risc la adresa securității obiectivului susmenționat, evaluarea modului de executare a intervenției și a timpului de reacție, dar și evaluarea modului de derulare a cooperării forțelor participante la exercițiu.

Având în vedere importanța acordată pregătirii continue, precum și formarea unor deprinderi  de a acționa în sistem integrat cu instituțiile partenere, la exercițiu au participat efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Delta” al județului Tulcea, Gărzii de Coastă Tulcea și Direcției Regionale de Informații Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*