FOTO VIDEO Apartamentul unei bătrâne a luat foc de la un scurt circuit

Apartamentul unei bătrâne a luat foc din cauza unui scurt circuit. FOTO ISU Delta Tulcea

Miercuri după amiază, un apartament situat în zona centrală din municipiul Tulcea, peste drum de hotel Select a luat foc. Alertați de fumul dens ce ieșea pe o fereastră, vecinii au sunat la 112.

La fața locului a fost trimis detașamentul de pompieri Tulcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 2 ofițeri și 13 subofițeri și un echipaj SMURD. La fața locului au intervenit și 2 echipaje de jandarmi, 1 echipaj de ambulanță și 2 echipaje de poliție.

Pompierii au scos o victimă din apartamentul în care a izbucnit incendiul, fiind vorba de o persoană de sex feminin, o bătrână în vârstă de 84 de ani, proprietara. De asemenea, au fos scoase din apartament și două butelii. Pompierii au verificat și apartamentele învecinate pentru a se asigura ca nu mai sunt persoane în pericol. Cu această ocazie a mai fost evacuată o persoană de sex feminin de 79 ani intoxicata cu fum, dar în stare bună.

În scurt timp incendiul, care se pare că a izbucnit de la un scurt circuit electric a fost lichidat. În urma acestuia a fost degradat mobilierul, electrocasnicele și pereții din 3 camere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*