FOTO VIDEO Apartamentul unei bătrâne a luat foc de la un scurt circuit

Apartamentul unei bătrâne a luat foc din cauza unui scurt circuit. FOTO ISU Delta Tulcea

Miercuri după amiază, un apartament situat în zona centrală din municipiul Tulcea, peste drum de hotel Select a luat foc. Alertați de fumul dens ce ieșea pe o fereastră, vecinii au sunat la 112.

La fața locului a fost trimis detașamentul de pompieri Tulcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 2 ofițeri și 13 subofițeri și un echipaj SMURD. La fața locului au intervenit și 2 echipaje de jandarmi, 1 echipaj de ambulanță și 2 echipaje de poliție.

Pompierii au scos o victimă din apartamentul în care a izbucnit incendiul, fiind vorba de o persoană de sex feminin, o bătrână în vârstă de 84 de ani, proprietara. De asemenea, au fos scoase din apartament și două butelii. Pompierii au verificat și apartamentele învecinate pentru a se asigura ca nu mai sunt persoane în pericol. Cu această ocazie a mai fost evacuată o persoană de sex feminin de 79 ani intoxicata cu fum, dar în stare bună.

În scurt timp incendiul, care se pare că a izbucnit de la un scurt circuit electric a fost lichidat. În urma acestuia a fost degradat mobilierul, electrocasnicele și pereții din 3 camere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*