Un nou centru de vaccinare, fără programare, deschis în Tulcea

Centrul de vaccinare de la Colegiul Medicilor. FOTO Primăria Tulcea

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 va fi deschis în Tulcea, la Colegiul Medicilor – strada Babadag, nr.15, bl.7, sc. A, parter (lângă CEC), începând de marți, 18 mai. Vaccinarea se va face fără programare, în baza cărții de identitate.

Potrivit Primăriei Tulcea, programul va fi de luni până duminică, între orele 08.00 – 20.00, iar vaccinul utilizat va fi Pfizer/BioNTech.

„Medici specialiști și echipe profesioniste vă așteaptă, singura condiție este să aveți la dumneavoastră cartea de identitate. Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19”, au precizat reprezentanții instituției.

Centrul este deschis de Direcția de Sănătate Publică Județeană Tulcea cu sprijinul Primăriei Municipiului Tulcea pentru a facilita accesul tuturor persoanelor neprogramate, neînscrise la vaccinare.

Tot de marți, 18 mai, centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea va avea un nou flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson, doză unică. Vaccinarea se va face tot fără programare, numai în baza cărții de identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*