Un bărbat din Greci, beat și fără permis s-a proptit cu mașina într-un copac

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Un bărbat din localitatea Greci a ajuns la spital în weekend după ce a făcut cascadorii cu mașina.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, cel în cauză, un bărbat de 51 de ani, din com. Greci a condus un autoturism pe raza comunei, dar a pierdut controlul asupra autoturismului. Mașina a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu o ambulanță la spital. Polițiștii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere și avea o concentrație de 0,78 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*