FOTO Un utilaj agricol a luat foc pe un câmp din localitatea Mihai Bravu

Pompierii au fost solicitați să stingă incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

O defecțiune tehnică a provocat un incendiu la un utilaj agricol, iar focul s-a extins și a ars și zece hectare de miriște.

Pompierii ISU Delta Tulcea din stația de pompieri Babadag au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care a pornit de la un utilaj agricol de balotat, pe un câmp de pe raza localității Mihai Bravu.

În momentul sosirii pompierilor la fața locului, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 ofițer și 6 subofițeri, incendiul se extinsese la aproximativ 10 hectare de miriște.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*