FOTO VIDEO Un autoturism parcat în spatele blocurilor din zona Egreta a fost incendiat de mai mulți copii

Pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit la mașină în scurt timp. FOTO ISU Delta Tulcea

Mai mulți locatari ai blocului din vecinătatea hotelului Egreta au sunat la 112 în jurul orei 11.50 și au cerut ajutorul pompierilor după ce un autoturism parcat sub geamurile lor a fost incendiat, iar fumul dens le-a invadat locuințele.

La locul solicitării au fost trimise două echipaje cu autospeciale cu spumă și apă de la Detașamentul de Pompieri Tulcea a ISU Delta. Pompierii au constatat că flăcările se întinseseră cu repeziciune și au cuprins aproape întreaga mașină. După aproximativ 15 minute, pompierii au reușit să lichideze incendiul.
Potrivit martorilor, mașina incendiată a fost adusă în urmă cu câteva zile în parcare, fiind avariată. În cursul zilei de joi, mai mulți copii au fost văzuți jucându-se în jurul ei și se bănuiește că ei sunt cei care au pus focul.

Lucrătorii IPJ Tulcea au demarat o anchetă pentru a se stabili proprietarul mașinii, precum și a se identifica autorii incendierii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*