FOTO Un bătrân a ars de viu în propria casă din localitatea Agighiol

Pompierii au găsit o persoană decedată în casa în flăcări. FOTO ISU Delta Tulcea

Chemați la un incendiu izbucnit într-o locuință din Agighiol, pompierii au făcut o descoperire macabră. Proprietarul casei a fost găsit decedat.

Pompierii Detașamentului Tulcea a ISU Delta au fost alertați în jurul orei 1.40 despre producerea unui incendiu în localitatea Agighiol. Era vorba de o casă de la marginea localității care ardea. S-au deplasat la locul intervenției 14 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta la o casă, cu foc deschis, în interior și la acoperișul acesteia. În timpul intervenției, în casă a fost găsită o persoană de sex masculin de 86 de ani, decedată.

În jurul orei 4.00 s-a reușit încheierea misiunii. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului ca fiind focul deschis în spatii închise – incendiul a fost provocat cel mai probabil de o lumânare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*