FOTO Un bărbat din Murighiol a fost rănit când încerca să își salveze animalele din grajdul în flăcări

Pompierii tulceni au intervenit pentru limitarea efectelor incendiului izbucnit la grajd. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orei 17.30 într-o gospodărie din localitatea Murighiol. O persoană care a intervenit până la sosirea pompierilor a suferit răni. 

Forțele Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitate prin 112 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la un grajd în localitatea Murighiol. La fața locului au fost trimise două echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă și un SMURD. Până la sosirea pompierilor la locul producerii incendiului, proprietarul gospodăriei a intrat să salveze animalele și a suferit arsuri ușoare, bărbatul refuzând însă asistența medicală.

Pompierii au stabilit din primele cercetări la fața locului că incendiul ar fi izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*