Un minor ce obișnuia să fure de pe raza localității Nalbant a fost prins de polițiști

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În seara zilei de 27 august, polițiștii Postului de Poliție Valea Nucarilor au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept, într-o curte din localitatea Agighiol, comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea.

La scurt timp, polițiștii au prins în flagrant un minor de 15 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, care sustrăgea un telefon mobil dintr-un autoturism parcat în apropierea locuinței respective.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că minorul de 15 ani ar mai fi implicat în alte infracțiuni de furt de pe raza localității Nalbant, județul Tulcea, săvârșite în ultima perioadă.

Telefonul mobil a fost recuperat de polițiști și predat proprietarului, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*