FOTO Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în județul Tulcea

În urma impactului, mașina a fost grav avariată. FOTO IPJ Tulcea

Neatenția unor șoferi tulceni s-a terminat cu mașina în afara părții carosabile, fiare îndoite și răni. Din fericire nu au fost înregistrate persoane decedate, dar șoferii s-au ales cu dosare penale.

În dimineața zilei de 1 august, o femeie de 25 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Cataloi, a pierdut controlul volanului autoturismului, care a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un mal de pământ, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu o zi înainte, un bărbat de 29 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, pe fondul neadăptarii vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentelor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*