FOTO Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în județul Tulcea

În urma impactului, mașina a fost grav avariată. FOTO IPJ Tulcea

Neatenția unor șoferi tulceni s-a terminat cu mașina în afara părții carosabile, fiare îndoite și răni. Din fericire nu au fost înregistrate persoane decedate, dar șoferii s-au ales cu dosare penale.

În dimineața zilei de 1 august, o femeie de 25 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Cataloi, a pierdut controlul volanului autoturismului, care a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un mal de pământ, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu o zi înainte, un bărbat de 29 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, pe fondul neadăptarii vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*