Viață și Sănătate: Dr. Petronela Luca de la Clinica Unident Tulcea, despre cum învingem teama de dentist

Dr. Petronela Luca, Doctor în Paradontologie și Managerul clinicii Unident Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Dr. Petronela Luca, Doctor în Paradontologie și Managerul clinicii Unident Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Una dintre problemele pacienților – atunci când vine vorba de durerile sau afecțiunile dentare – este însăși teama de dentist.

Tulcea NEWS a invitat un specialist – pe dr. Petronela Luca, managerul clinicii Unident din Tulcea să ne vorbească despre acest subiect. Inaugurăm cu această ocazia și noua rubrică “Viață și Sănătate” – locul unde poți vedea specialiști din Tulcea care vin cu soluții adaptate nevoilor tulcenilor.

Dr. Petronela Luca poate fi găsită la Clinica UNIDENT Tulcea, telefon: 0240 519 111 sau 0744 400 705. Puteți să discutați cu specialiștii UNIDENT și pe email la office@unident.ro sau să găsiți informații în plus pe site-ul www.unident.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*