FOTO Pompierii tulceni au fost solicitați să salveze un câine căzut într-o hazna

Pompierii au reușit să salveze câinele. FOTO ISU Delta Tulcea

Luni seară, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat pentru a interveni pentru salvarea unui câine căzut într-o hazna. 

La locul solicitării, într-o gospodărie de pe raza municipiului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri. Pompierii au reușit după aproximativ 15 minute să îl scoată pe câinele „Vasile“ din haznaua adâncă de aproximativ trei metri adâncime,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*