Un bărbat din Carcaliu este căutat de polițiști după ce a dispărut de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Carcaliu au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, Vasile Feodor , în vârstă de 68 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Carcaliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 60 kg, 1,65  cm înălțime, constituție astenică, păr șaten , tuns scurt,ochi albaștri. Acesta era îmbrăcat la momentul dispariției cu o geacă de culoare neagră, cu textură model de piele întoarsă, căciulă de culoare închisă, pantaloni sport de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*