FOTO O gospodărie din Izvoarele a luat foc de la un scurt circuit electric

Pompierii au intervenit la incendiu și au reușit să limiteze pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

Un scurt circuit electric a provocat un incendiu puternic într-o gospodărie din localitatea Izvoarele.  Pompierii au reușit să limiteze focul doar la clădirea unde a debutat.

În jurul orei 6.50, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Izvoarele. La locul solicitării au fost trimise două echipaje cu 12 pompierii și două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Primii la fața locului au ajuns pompierii voluntari din cadrul SVSU Izvoarele.

La ajungerea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la întreaga anexă, care nu a mai putut fi salvată.

În schimb, pagubele au fost limitate, împiedicându-se extinderea și la casa din imediata apropiere.

Din fericire nu au fost victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*