FOTO Pompierii din Măcin s-au chinuit să salveze două vaci prinse în nămol

Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să salveze vacile. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin a ISU Delta au fost solicitați în jurul orei 16.30 să intervină pentru salvarea a două bovine blocate în nămol, pe brațul Măcin-Dunărea Veche.

Animalele lipseau de dimineață din cireadă, dar îngrijitorul nu le-a mai găsit, fiind văzute însă întâmplător de către un pescar care trecea prin zonă, împotmolite pe malul apei și a sunat la 112.

8 salvatori s-au deplasat la locul intervenției cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă și ambarcațiune tip RIB. După aproximativ două ore și jumătate, pompierii au reușit să scoată bovinele din capcana de nămol și să le redea tefere proprietarului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*