Un câine căzut într-o fântână din Beștepe, salvat de pompierii tulceni

Un câine căzut într-o fântână din Beștepe, salvat de pompieri. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari au fost solicitați să intervină luni, 02 august, în localitatea Beștepe, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână dezafectată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la adresa indicată a fost mobilizat de urgență un echipaj al Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membrii ai echipajului, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 15 metri, reușind în câteva minute, să-l scoată, în siguranță, la suprafață.

La fata locului au fost prezenți membri ai SVSU Beștepe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*