FOTO Mașini avariate în Tulcea după ce mai mulți copaci au fost doborâți de vânt

Mașini avariate în Tulcea după ce mai mulți copaci au fost doborâți de vânt. FOTO arhiva ISU „Delta” Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 26 septembrie, în municipiul Tulcea, după ce patru autoturisme au fost avariate de copaci doborâți de vântul puternic.

„Urmare a manifestării fenomenelor meteo prognozate, Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată și intensificări ale vântului,  ISU Tulcea a fost solicitat să intervină până în acest moment în cinci situații”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Astfel, Detașamentul de pompieri Tulcea a acționat pentru înlăturarea a patru arbori căzuți, care au avariat patru autoturisme pe străzile Victoriei, 1848, Aleea Ecoului și 14 Noiembrie.

„Din fericire, nu au fost persoane rănite, autoturismele fiind parcate în momentul când au fost avariate”, au precizat sursele citate.

De asemenea, tot pompierii Detașamentului Tulcea a intervenit și pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Mineri, produs de un conductor electric rupt de vânt. Pompierii au lichidat rapid incendiul și au asigurat zona până la remedierea situației de către reprezentanții Enel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*