FOTO Incendiu la locuință din localitatea Jijila

Pompierii din Măcin au intervenit la un incendiu în localitatea Jijina. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii secției Măcinau fost solicitați să intervină joi în jurul orei 15.15 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o locuință în localitatea Jijila.

La fața locului a fost trimis un echipaj de cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pompierii au reușit să stingă incendiul și să limiteze pagubele. Au fost afectate de incendiu hornul, 1 mp de acoperiș din tablă și 1 mp de plafon din lut, stuf și lemn.

Cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul a fost neizolarea hornului de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*