După ce nu a pornit aparatul de taxat, un taximetrist tulcean i-a smuls portofelul clientului și și-a luat singur banii

Jandarm din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un taximetrist tulcean i-a smuls portofelul unui client și și-a luat singur banii din el, după ce acesta a refuzat să îi achite cursa pe motiv că nu a fost pornit aparatul de taxat. Pentru aplanarea conflictului a intervenit un echipaj de ordine publică a IJJ Tulcea. 

Echipa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 în cursul zilei de 16 februarie, de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Viticulturii din municipiu a izbucnit un conflict între două persoane.

Ajunsă la faţa locului, echipa de intervenţie a luat legătura cu apelantul, care a declarat faptul că numitul P. G., conducător taxi, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la faptul că în urma efectuării unei curse nu a pornit aparatul de taxat şi implicit nu a emis bon fiscal, i-a smuls portofelul din mână de unde a luat suma de 10 lei. Ulterior, conducătorul de taxi i-a înapoiat apelantului 3 lei împreună cu portofelul acestuia, considerând cursa achitată.

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Furt, acestea fiind înaintate polițiștilor tulceni pentru întocmirea dosarului penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*