FOTO Incendiu la cantina unui service auto din municipiul Tulcea

Incendiu la cantina unui service auto din municipiul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

În această dimineață, în jurul orei 09.00, s-a dat alarma la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” județului Tulcea. Prin apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu produs la un service auto.

Potrivit ISU Tulcea, către locul intervenției au fost dislocate cinci echipaje de pompieri, cu patru autospeciale de stingere și o autoscară. În scurt timp de la ajungerea forțelor, incendiul a fost localizat, iar în acest moment se lucrează pentru lichidare. Nu există pericol de extindere.

„Incendiul s-a manifestat la o centrală pe ulei. Intervenția a fost una cu risc ridicat deoarece în vecinătatea locului unde se manifesta incendiul se află case de locuit și un depozit de cauciucuri al societății comerciale”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiul este în curs de stabilire, misiunea de stingere nefiind încă finalizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*