Peste 120 de polițiști tulceni vor în sprijinul cetățenilor în perioada minivacanței de 1 Decembrie

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a luat măsuri pentru intensificarea acțiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranță publică și prezența echipajelor de poliție în locurile în care urmează să se desfășoare manifestări publice, în municipiul Tulcea.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, peste 126 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și alte formațiuni vor acționa în această perioadă pentru a asigura ordinea și liniștea publică și pentru a-i sprijini pe cetățeni.

Joi, 1 Decembrie, polițiștii, alături de jandarmi și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, vor fi la datorie, pe raza municipiului Tulcea și pe principalele artere rutiere care duc spre municipiul reședință de județ și vor acționa pentru fluidizarea traficului, prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională și vor asigura intervenția la evenimente.

„De asemenea, facem apel către cetățeni, ca în cazul în care vor face deplasări cu autoturismele în această perioadă, să ofere o atenție sporită traficului rutier, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și vreme și să se asigure înainte de orice deplasare, că autovehiculul este echipat corespunzător condițiilor de iarnă”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

În vedere asigurării unui climat de siguranță corespunzător pe perioada în care este sărbătorită Ziua Națională a României, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, prin efectivele de care dispune, este pregătit să răspundă prompt la orice sesizare sau reclamație a cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*