FOTO Incendiu de vegetație uscată și stuf în zona localității Sulina

Incendiu de vegetație uscată la Sulina. FOTO Tlnews.ro

Un incendiu de vegetație uscată și stuf a izbucnit miercuri după amiază în zona localității Sulina. Fumul nu afectează localitatea.

Pompierii au anunțat că în zona localității Sulina arde vegetație uscată și stuf. Intervenția este gestionată de către pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sulina. Incendiul se manifestă în afara localității, iar fumul nu perturbă localitatea.

Focul se manifestă într-o zonă inaccesibilă, între canale, fără pericol de propagare la alte obiective. În prezent, mai sunt câteva focare răzlețe.

Biologul Răzvan Popescu Mirceni spune că în sezonul de primăvară păsările au încă ouă în cuib, reptilele încă nu sunt active complet și în plus induce stres în perioada de reproducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*