Circulația pe DJ 222 între Enisala și Sălcioara, restricționată până la sfârșitul lunii mai. Decizia luată în urma tragerilor din poligonul Babadag

Restricții de circulație în zona poligonului Babadag

În perioada 6 – 31 mai, între orele 8.00 – 23.00, în poligonul Babadag situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri ziua și noaptea conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Poligonul de tragere Babadag la numerele de telefon 0240/562805, 0745736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca  – DJ 222 – localitatea Sălcioara și retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*