FOTO Incendii nocturne în județul Tulcea

Pompierii au intervenit pentru limitarea efectelor unor incendii de vegetatie uscata. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au avut bătăi de cap vineri seară cu două incendii de vegetație uscată sesizate la scurt timp unul după celălalt. Primul, a fost anunțat în jurul orei 19.30 în localitatea Niculițel. La fața locului a fost trimis detașamentul de pompieri Tulcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 subofițeri, fiind vorba de un incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș.

Cam pentru același lucru au fost solicitați și pompierii din stația Babadag, care au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care a cuprins o suprafață de aproximativ 600 mp în localitate.

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au reușit în scurt timp să stingă cele două focare. Potrivit reprezentanților instituției, la Niculițel exista pericol de propagare a flăcărilor la pădure, dar au ajuns pompierii în timp util și au oprit înaintarea focarului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*