Un mort și un rănit grav după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea DN 22A, între Topolog și Saraiu

Un mort și un rănit grav după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea DN 22A. FOTO ISU Tulcea

O femeie de 35 de ani a murit în seara zilei de duminică, 23 ianuarie, iar un bărbat a ajuns la spital rănit grav, după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea DN 22A, între Topolog și Saraiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în jurul orei 16.50, la un accident rutier produs pe DN 22A, între localitățile Topolog și Saraiu, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat nouă subofițeri, cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

„Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, bărbat în vârstă de 42 de ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme. Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului, o femeie în vârstă de 35 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ pronunțând decesul”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*