FOTO Doi cai lăsați liberi au provocat un grav accident rutier în apropiere de cariera de piatră Zebil, județul Tulcea, pe DN 22

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe ale SAJ Tulcea. FOTO SAJ Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs marți seară în jurul orei 20.45 pe DN 22, în apropiere de cariera de piatră Zebil. Un autoturism Opel a intrat în plin în doi cai lăsați liberi și care au intrat pe șosea.

Mașina în acre se aflau patru persoane, un un Opel cu numărul de înmatriculare TL 17 MAG, circula dinspre Babadag spre Tulcea, iar în apropiere de cariera de piatră de la Zebil a lovit în plin animalele, unul dintre ele decedând pe loc. Inițial, la 112 au fost anunțate patru victime, la fața locului fiind trimise echipaje ale SAJ Tulcea.

„Două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean Tulcea, conștiente, stabile. Șoferul care a suferit un traumatism cranian este un pic confuz“ a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea, care a intervenit la accident.

 

La fața locului au ajuns și echipaje ale Serviciului Rutier care efectuează cercetări, încercându-se a se identifica și stăpânii animalelor și tragerea lor la răspundere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*