Val de accidente rutiere în județul Tulcea cu bicilete și căruțe

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Polițiștii tulceni au deschis patru noi dosare de cercetare penală în urma producerii unor accidente rutiere înregistrate în data de 8 martie. Într-unul din cazuri, victima a decedat. 

Ziua a început cu o un accident rutier soldat cu două victime, șoferul fiind o femeie. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, conducătoarea auto în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 229C, în afara localității Niculițel, pe fondul neatenție la volan a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din autoturism.

La lăsarea serii, alte trei accidente rutiere au fost sesizate polițiștilor. Primul dintre ele a fost înregistrat în afara localității Babadag, pe DJ 223A. Aici, un bărbat de 26 ani, din comuna Jurilovca, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei, a acroșat o căruță nesemnalizată corespunzător, care se deplasa în aceeași direcție de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului hipo și a conducătorului auto. Un alt caz a fost cel al uni biciclist care s-a autoaccidentat. Este vorba de un bărbat de 54 de ani, care, în timp ce se deplasa cu bicicleta în orașul Isaccea din județul Tulcea, din cauza neatenției, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Din nefericire, un alt biciclist nu a fost la fel de norocos și a decedat în urma accidentului. În acest caz, polițiștii au stabilit că un bărbat de 68 de ani, din orașul Măcin, în timp ce conducea un autoturism în orașul Măcin, județul Tulcea, a acroșat un bărbat de 42 ani, care se deplasa pe partea carosabilă împingând o bicicletă încărcată cu lemne, nesemnalizată corespunzător cu elemente reflectorizante.  În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital, unde ulterior a decedat.

Reprezentanții IPJ Tulcea au precizat că nici un șofer dintre cei implicați nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În fiecare caz a fost deschis câte un dosar de cercetare penală, anchetele fiind în desfășurare pentru a se stabili toate detaliile producerii evenimentelor rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*