Doi condamnați definitiv au fost băgați în Penitenciarul Tulcea

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au pus în executare două mandate de arestare emise de instanțele de judecată, în urma rămânerii definitive a sentinței. Infractorii au fost cazați în Penitenciarul Tulcea.

În data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au depistat, pe raza orașului Măcin, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Măcin, județul Tulcea. Pe numele acestuia, Tribunalul Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de tentativă la omor.

A doua zi, pe 17 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au depistat, pe raza municipiului Tulcea, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Tulcea. Pe numele acestuia, Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanel în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*