FOTO Aproximativ 140 kg peşte fără documente legale, confiscate la Tulcea

Peștele fără acte a fost confiscat. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență doi cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 140 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 27.12.2017, în jurul orei 21.40, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Jurilovca, judeţul Tulcea, un autoturism marca Opel, model Vectra, în care se aflau cetățenii români C.G. și C.P, în vârstă de 37, respectiv de 46 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 140 kg de peşte, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Persoanele au declarat că au obţinut peştele din Portul Jurilovca şi intenţionau să îl folosească pentru consum propriu.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*