De Dragobete, tulcenii sunt așteptați la un spectacol special la Teatrul „Jean Bart“

De Dragobete, tulcenii sunt invitați să iubească românește

Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea, organizează duminică, 25 februarie, Spectacolul Artistic și Concursul „Cine știe câștigă”, sub genericul „De Dragobete, iubește românește”!

Programat a se desfășura la sala Teatrului „Jean Bart” din municipiu, începând cu ora 17.30, spectacolul va oferi momente artistice în interpretarea Ansamblului „Dorulețul”, Grupului Coral „Cantus Libera” și a Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

Concursul va grupa câte trei participanți elevi ai Liceului Teoretic „Grigore Moisil”, Colegiului Dobrogean „Spiru Haret”, Colegiul Economic „Delta Dunării”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Colegiul Agricol „Nicolae Cornățeanu”, Colegiul Tehnic „Henri Coandă” și Colegiul „Brad Segal”.

Biletele se pot procura de la agenția de bilete a Teatrului „Jean Bart”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*